Praktisk informasjon

Skal du delta på konferansen? Kanskje du har meldt deg som frivillig? Eller skal du arrangere møte? Her finner du praktisk informasjon.

For deltakere

Priser
Klikk her for prisoversikt og påmelding.

Frivillig
Bli med og arrangere Norges største politiske verksted! Register deg her.

Mobiliseringspakke
Her finner du annonser o.l. for sosiale medier etc.

Tid og sted
Globaliseringskonferansen arrangeres fra torsdag 27.oktober - søndag 30.oktober på Youngstorget i Oslo. Nytt av året er at vi setter opp en lavvolandsby på Youngstorget, hvor vi blant annet åpner konferansen torsdag kl 18:00 med åpningsmøte, etterfulgt av konsert med Razika. Dørene åpner kl 17:30, og det vil være mulig å bytte inn billett til konferansebånd fra kl 15:00. Det selges ikke dagspass torsdag, men det vil være mulig å kjøpe enkeltbillett til Razika i døra til 300 kr fra kl. 20:00. 

Programmet starter kl 10:00 fredag og lørdag, og kl 10:30 søndag. Fredagens program vil være spredt utover flere møtelokaler i lavvoen på Youngstorget, Kulturhuset (Youngstorget 3) og Eldorado bokhandel (Torggata 9A). Lørdag og søndag avholdes hoveddelen av konferansen i lavvoen og i mer tradisjonell form på Folkets hus (Oslo kongressenter) ved Youngstorget: Youngs gate 11.

kart.png#asset:1385

G: Konferanselavvu, 1: Youngstorget, 2: Folkets hus, 3: Kulturhuset, 4: Eldorado bokhandel

Transport
Vi setter opp busstransport tur-retur Bergen, Trondheim, Stavanger, Voss og Kristiansand. Bussene kan stoppe på steder langs disse strekningene hvis det opplyses om på forhånd.

  • Priser: Redusert: 250,- t/r                          Fullpris: 500,- t/r

Bussene går til Oslo natt til fredag fra byenes bussterminaler: 
Trondheim kl 00:30 
Bergen kl 00:30 
Voss kl 02:30 
Stavanger kl 22:00 
Kristiansand kl 02:00

Bussene kjører tilbake etter endt program på søndag, rundt kl 16:30.
Alle kan benytte seg av tilbudet! Billetter får du her.

Reiseutjevning

Dersom du reiser til Oslo fra et sted våre busser ikke går kan du søke om reiseutjevning etter konferansen. For å få reiseutjevning kreves en egenandel på minimum 250 kr. Vi gir maksimum 500 kr i reiseutjevning ved reise sør for Nordland og maksimum 1500 kr i reiseutjevning ved reise fra Nordland og nordover. Forutsetningen er at man benytter seg av billigste reisemåte og leverer dokumentasjon, i tillegg til å tilstrebe å reise så miljøvennlig som mulig. Alle kan benytte seg av tilbudet, men deltakere på ungdomsprogrammet blir prioritert. Alle kvitteringer og billetter må legges ved reiseutjevningsskjemaet og innen 15.november sendes til: Norges Sosiale Forum, Kolstadgata 1, 0652 Oslo

Overnatting og ungdomsprogram
Vi tilbyr gratis overnatting fra fredag til søndag til deltakerne på ungdomsprogrammet.

Miniglobkonf
Som tidligere år legger vi opp til et eget tilbud for barn lørdag og søndag, slik at også småbarnsforeldre kan delta på konferansen. På Miniglobkonf vil barna få ta del i et spennende og variert program tilpasset deres aldersgruppe. Det vil bli morsomme og lette aktiviteter som turgåing, lek og tegning, men også mer politiske aktiviteter som følger årets konferanses tema. Mer informasjon kommer.

Bytte av konferansepass til bånd
Du vil få tilsendt konferansepasset ditt på epost når du melder deg på. Dette må byttes til bånd når du ankommer konferansen. Det vil også være mulig å kjøpe konferansepass og dagspass på selve konferansen. Vi håper så mange som mulig vil kjøpe konferansepass på forhånd og printe det ut for å unngå lange køer.

Mat og drikke
Deltakere må selv sørge for mat og drikke. Dette er en av årsakene til at vi klarer å holde konferansepassprisene lave. Deltakere på ungdomsprogrammet vil få mat på Tøyen skole.

Stand
Vil du ha stand på Globaliseringskonferansen? Registrer din forespørsel her!

Tilrettelegging
Alle våre lokaler er tilrettelagt for rullestolbrukere. dersom du har behov for døvetolk eller annet, vennligst kontakt globalisering@globalisering.no