GLOBALISERINGSKONFERANSEN

Praktisk info

Her finner du relevant info for medlemsorganisasjoner og arrangører om stand, innmelding og oppdatering av møter, mobilisering og påmelding. Oppdateres.

#
FRIVILLIG

Globaliseringskonferansen er drevet av frivillighet. Og vi trenger deg som vil gi litt ekstra for å gjøre en annen verden mulig.

#
Stand på Globaliseringskonferansen

Vi har plass til omlag 50 vanlige stander inne på DOGA  og større stander, installasjoner og utstillinger i parken mellom kirka og DOGA.

#
Møteinnmelding

Møteinnmeldingsfristen for Globaliseringskonferansen 2018 er gått. Skjemaet er imidlertid åpent for oppdateringer, eller nye innmeldinger etter avtale.

#
Mobiliseringspakke

Vi har ingen rike onkler og er helt avhengige av deg, din organisasjon, og ditt nettverk for å mobilisere til konferansen! Her finner du delebilder, bannere til nettsider og mer

#
REISEDEKNING
FOR UNGDOM

Vi ønsker at flest mulig skal kunne delta på Globaliseringskonferansen, uavhengig av økonomisk situasjon. Derfor har vi et fond for å dekke deler av billigste reisevei til personer som ikke bor i Oslo-området. Fondet er begrenset og førstemann til mølla-prinsippet gjelder, frist 1. september.

#
OVERNATTING

Vi tilbyr gratis overnatting på Tøyen skole. Deltakere på ungdomsprogrammet er prioritert, men vi ønsker å tilby alle som trenger overnatting en plass. Begrenset antall plasser. Meld din interesse ved påmelding!

X
X
X
X