NSF søker nye styremedlemmer

NSF søker nye styremedlemmer

Valgkomiteen i NSF har begynt arbeidet med å sette sammen et nytt styre til NSF i 2018. Nominasjoner, forslag og innspill sendes til valg@globalisering.no

Har du lyst til å arrangere Globaliseringskonferansen 2018?

Da er en plass i styret til Norges Sosiale Forum noe for deg!


Styremedlemskapet i NSF er en kjempemulighet for å få jobbe med et gøy, interessant og engasjerende politisk og kulturelt arrangement, og en mulighet til å utvide og utvikle egne evner og kompetanse, erfaringer, nettverk og kunnskap!

Norges Sosiale Forum er en allianse av 72 norske organisasjoner, og vår hovedoppgave er å arrangere Globaliseringskonferansen hvert annet år. 

Styret i NSF er et arbeidende styre og består av 15 personer som har det koordinerende hovedansvaret for Globaliseringskonferansen. Mens NSFs medlemsorganisasjoner står for hoveddelen av innholdet og mobiliseringen til konferansen, har styret ansvaret for å utforme program, logistikk, lokaler, markedsføring, informasjon, invitere hovedinnledere og arrangere plenumsmøter og kulturprogram til konferansen.


Det er seks plasser i styret som skal fylles i 2018, med bla. følgende posisjoner:

  • Ungdomsansvarlig (leder av ekstern ungdomsprogramgruppe)
  • Kulturansvarlig (leder av kulturprogramgruppe)
  • Programleder (leder av programgruppe)
  • Info- og mobiliseringsleder (leder av info- og mobiliseringsgruppe)

Vi er også spesielt på utkikk etter følgende kompetanse/ønskede arbeidsområder:

  • Presse
  • Tekst
  • Nettsider (wordpress)
  • Grafisk design (Indesign, Photoshop etc)
  • Mobilisering og infoarbeid

Du får en unik arrangements- og organisasjonserfaring, kjennskap og nettverk i store deler av organisasjonslivet og politikken, og muligheten til å utforme Norges største politiske verksted!


Valgkomiteen har begynt sitt arbeid og tar imot forslag, innspill og nominasjoner på valg@globalisering.no

Tidligere organisasjons- og/eller arrangementserfaring er nødvendig.

Komiteen leverer sin innstilling til årsmøtet i Norges Sosiale Forum 18. januar 2018. Styremedlemmer velges ordinært for perioder på to år.

Valgkomiteen består av Aksel Nærstad (leder) (More and Better Network), Frode Ersfjord (Nei til Atomvåpen), Pernille Ødegård (LO) og Åsa Moen (Ungdom mot EU).