Frivillig

Frivillig

For å klare å gjennomføre en god konferanse er vi avhengig av frivillige. Sammen skal vi gjøre konferansen til årets største politiske verksted og vise at en annen verden er mulig! Vil du være med på å gjennomføre konferansen? Årets Globaliseringskonferanse er 27.- 30.oktober i Oslo. 

Registreringsskjema finner du lenger ned på denne siden.

Vi trenger frivillige til alt fra båndsjekk, møteansvarlig, kjøre bil, bidra på miniglobkonf, skrive for presse, ta bilder, registrering, følge kulturinnslag, ha kontakt med tekniske og konferanseledelsen og spre glede og sikkerhet for deltakerne.

Har du en journalistspire i magen? Vi trenger også skribenter og folk til redaksjonen til vår konferanseavis! Ta kontakt med vår redaktør Margrethe på redaksjon@globalisering.no.

Hvorfor være frivillig på Globaliseringskonferansen?

  • Du får gratis konferansepass
  • Du får en kul t-skjorte

  • Du blir kjent med mange hyggelige og engasjerte mennesker

  • Du får en attest som viser at du har vært frivillig på konferansen

  • Du bidrar til å skape en arena hvor engasjerte i alle aldre kan møtes til debatt, læring og moro

Hva kreves av deg som frivillig?

  • Du må ha tid til å være frivillig på to av de fire konferansedagene.

  • Du må kunne møte opp på infomøtet for frivillige som vil blir torsdag ettermiddag 20. oktober på vårt kontor på Tøyen, Kolstadgata 1 (ta kontakt på frivillig@globalisering.no dersom dette er vanskelig å få til).

  • Det er også til stor hjelp for konferansen om du har mulighet for å hjelpe til med å henge opp noen plakater og like Globaliseringskonferansen på Facebook.

  • Ikke minst - du må fylle ut frivilligskjemaet - se nederst på sida her!

Mer info om å være frivillig

Globaliseringskonferansen er 27.  – 30. oktober på ulike møtelokaler rundt Youngstorget i Oslo. Som frivillig arbeider du i utgangspunktet halve konferansen og får halve konferansen fri. Dersom noen har lyst til å jobbe frivillig utover dette er dette selsagt mulig. De viktigste arbeidsoppgavene vil være innsjekking av deltagere og å være møteverter. Mer konkret info om arbeidsoppgavene kommer på infomøte 20. oktober.

Mer info om konferansen:

Globaliseringskonferansen arrangeres av nettverket Norges Sosiale Forum. Vi har nesten 70 organisasjoner i ryggen når vi annethvert år samler rundt 1500 deltagere til diskusjon, inspirasjon og læring. I norsk sammenheng er Globaliseringskonferansen en unik møteplass og et bredt samarbeidsforum for alle krefter som vil skape alternativer til dagens ujevne fordeling av ressurser og goder, og som ønsker en rettferdig verden – for alle.

Globaliseringskonferansen 2016 vil by på debatter, konserter, foredrag, verksteder og kunstutstillinger.

Vi trenger fortsatt flere frivillige, så inviter gjerne med en venn.

Har du spørsmål? Send en epost til frivillig@globalisering.no

Du finner informasjon om de forskjellige arbeidsoppgavene nedenfor skjemaet.

Informasjon om de forskjellige arbeidsoppgavene

Registrering, akkreditering og infodesk
Har du et vinnende smil og liker at det til tider kan være litt hektisk? I registrering vil du ta i mot gjestene, akkreditere dem eller selge billetter. Dette er gjestenens første møte med konferansen og det er derfor viktig at man møter alle med et smil. Det er også her gjestene vil henvende seg når de lurer på noe.

Trivselsvakt og båndsjekk
Vi trenger folk til å stå i døra og sjekke at folk har kommet riktig og har bånd. I tillegg til dette vil du også gå rundt å være solskinnspatrulje for både gjester og frivillige.

Miniglobkonf
Elsker du barn og vil være med å arrangere en minikonferanse beregnet på barn i alderen 3- 10? ( usikker på hvilken aldersgrense det er her). Vi trenger noen som har lyst til å ta ansvar og lage et moro og lærerikt program til alle de kule kidza.

Vi trenger også frivillige til å være med å hjelpe til med aktivitetene.

Rigg/Tekniker
Vi trenger frivillige som liker å ta i et tak for å hjelpe oss med å bære alt fra stoler og bord og teknisk utstyr før og etter møter. Vi trenger også folk til å være møteromsteknikere, som kan bistå når teknikken ikke funker. F.eks hjelp med å få lyden eller prosjektoren til å virke.

Møteansvarlige
Her vil du få ansvar for at møtelokalet ser bra og at det fylt vann i glassene til innelederne. Det er også fint hvis du er litt teknisk anlagt da det kan hende at lyd eller data slår seg vrang midt i møtet.

Kulturvertskap
Det kommer mange spennende artister om kunstnere til Globaliseringskonferansen. Disse behøver et vertskap som tar dem i mot og tar vare på dem mens de er her, og sørger for at alt ligger til rette til at de kan gi en best mulig fremføring.

Superfrivillige
Er du flink til alt? liker du og ta ansvar og hjelpe til der det trengs? Er du klar for en utfordring? Send inn en søknad da vel!

Bar og kafé
Har du en gryende bartender i magen? Eller er du kanskje en erfaren bartender? Vi trenger bartendere i alle former og figurer enten du er erfaren eller ikke. Du vil den nødvenidge opplæringen hos oss . Du må være over 18 for å søke på denne oppgaven.