Bli med på ungdomsprogrammet!

Synes du Globaliseringskonferansen høres spennende ut?  Delta på Globaliseringskonferansens ungdomsprogram, da vel! Enten du kommer alene eller tar med en venn kan vi garantere at du vil få en spennende helg fylt med masse politisk og sosialt program.

Vi tilbyr gratis overnatting og mat på Tøyen skole i Oslo, og busstransport tur-retur Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand!

Ungdomsprogrammet og overnatting vil foregå på Tøyen skole i Oslo, med sosiale og politiske aktiviteter på kveldene. På dagtid deltar du på Globaliseringskonferansen på Youngstorget, og konserter på kvelden hvis du vil.

Det er helt gratis å delta på ungdomsprogrammet på skolen – mat og overnatting blir dekket så lenge du har konferansepass til Globaliseringskonferansen. 

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Smakebiter fra programmet på skolen:

Praktisk info:

Transport 
Vi setter opp egne busser fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.
Disse koster 250,- t/r. Bussen betales på forhånd, og du er sikret plass når du har betalt. Bussene går torsdag kveld og er i Oslo fredag morgen, med retur søndag ettermiddag. Bor du langs en av disse strekningene kan på- og avstigning avtales på forhånd. Reiser du fra et annet sted kan du søke om reiseutjevning. Egenandel er 250,-

Overnatting
Det blir gratis overnatting på Tøyen skole i Oslo. Vi tilbyr frokost og middag på skolen, i tillegg til at man kan smøre med lunsj til konferansen. Det vil hele tiden være ansvarlige på skolen, og det vil være organisert transport til/fra Youngstorget, hvor konferansen vil foregå. Konferansepass koster 270,- for ungdom.

Arrangementet er rusfritt.

Når du har meldt deg på sender vi en detaljert påmelding der du må oppgi kontaktinformasjon til foresatte, samt informasjon om allergier, sykdommer osv.


Har du spørsmål om ungdomsprogrammet? Ta kontakt med ungdomsansvarlig Tale Ellingvåg på e-post ungdom@globalisering.no eller telefon 924 40 683

Vi gleder oss til å se deg på konferansen!