Scroll Top

Konferansemedarbeider til Globaliseringskonferansen 2021

TEST3

Vi søker konferansemedarbeider i 50% prosjektstilling fra 15. september til 1. desember.

Er du glad i å mobilisere, koordinere og få store arrangementer til å fungere godt? Vi ser etter en konferansemedarbeider som skal arbeide med frivillige, mobilisering, presse og bistå i produksjon av Globaliseringskonferansen som går av stabelen 19. – 21. november 2021 på DogA og Kulturkirken Jakob i Oslo.

Arbeidet består av flere arbeidsoppgaver, og alt arbeid skjer i samarbeid eller samråd med styreleder, organisasjonssekretær og styret. Hovedsakelig vil stillingen bestå av mobilisering, kommunikasjon og pressearbeid frem mot konferansen, samt koordinere og lede de frivillige både i forkant og under konferansen. 

På Globaliseringskonferansen er de frivillige en stor del av maskineriet. De skal gjøre alt fra registrering av deltakere, følge opp innledere, ha møteansvar, kjøre bil, bidra i kulturbarnehagen, skrive pressesaker, ta bilder, følge kulturinnslag, ha kontakt med teknikerne og konferanseledelsen og spre glede og sikkerhet for deltakerne.

I arbeidet med mobilisering vil stillingen bestå av innholdsproduksjon til sosiale medier, oppsøkende virksomhet på aktuelle arrangementer og møter, og pressearbeid for å synliggjøre de forskjellige fokusområdene til Globkonf2021. 

Norges Sosiale Forum er et nettverk av om lag 70 organisasjoner som annethvert år arrangerer Globaliseringskonferansen, med rundt 2000 deltakere. Globaliseringskonferansen er en unik møteplass og et bredt samarbeidsforum for alle krefter som vil skape alternativer til dagens ujevne fordeling av makt og ressurser. Globaliseringskonferansen 2021 vil by på debatter, konserter, foredrag, verksteder, utstillinger og strategisamtaler.

Arbeidet som konferansemedarbeider er lønnet i henhold til Statens lønnsregulativ, lønnstrinn 34 med utgangspunkt i Landsoverenskomsten for HK/AAF 2010/2012.

Stikkord for stillingen: 

  • Koordinering av frivillige
  • Mobiliseringsarbeid og sosiale medier
  • Presse
  • Kjennskap til konferansen vil være en fordel

For å gjøre Globaliseringskonferansen til en engasjerende opplevelse for deltakerne og de frivillige er vi avhengig av en god konferansemedarbeider. Har du lyst til å bidra med dette send kort søknad og CV til styreleder Elise Tunstrøm på elise@globalisering.no innen 01.09.


Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål. Les mer om Norges Sosiale Forum og Globaliseringskonferansen på globalisering.no.

X
X
X
X