Scroll Top

Tordenbrak for klima

Norges Sosiale Forum har i samarbeid med Differ media produsert en kort informasjonsfilm. Med filmen ønsker vi å sette klimasaken i et internasjonalt perspektiv og diskutere sammenhengen mellom handelspolitikk og klimautfordringene vi står overfor. Vi håper vi du vil dele filmen med ditt nettverk i sosiale medier.

Delta på den globale kampanjen på sosiale medier ved å signere kampanjen (Thunderclap) på sosiale medier innen mandag 15. september da kampanjen settes i gang. Vi oppfordrer deg også til å mobilisere venner og kjent til å delta på aksjonen. Jo flere vi blir, jo større effekt vil den ha. Kampanjen gjøres på sosiale medier som Facebook, Twitter og Tumblr ved hjelp av verktøyet «Thunderclap».

Hva er en Thunderclap?
Thunderclap er et verktøy på sosiale medier til å få så mange som mulig til å legge ut den samme statusen på samme tid. Målet er å skape tordenbrak på sosiale medier. Gjennom å signere oppropet sørger Thunderclap for at din Facebook-, Twitter- eller Tumblr-konto blir oppdatert med statusen:

“Se den nye filmen om klimaendringer, sosial rettferdighet og handel NÅ! #SystemChangeNotClimateChange http://thndr.it/1J6bBF6”

Thunderclap publiserer kun denne statusen til avtalt tid og får ikke videre tilgang på kontoen din, passord eller annen konfidensiell informasjon av deg. Det eneste Thunderclap gjør er å poste den aktuelle statusen til vedtatt tid. Siden kampanjen er global er også teksten som oppdateres på forskjellige språk, men alle har den samme hastagen ##SystemChangeNotClimateChange

Tordenbrak for klima!

X
X
X
X