Scroll Top

– Beyoncé hadde vært tidenes kulturelle innslag!

IMG_6659 (Demo)

Fremover presenterer vi Norges Sosiale Forum her på bloggen. Norges Sosiale Forum er en allianse av 70 norske organisasjoner med et felles formål: En mer rettferdig og demokratisk verden hvor mennesker, samfunn og miljø prioriteres over økonomisk gevinst.

Linn-Elise Øhn Mehlen (24) er nylig gjenvalgt leder i Rød Ungdom, den første siden Klassekampen-redaktør Bjørgulv Braanen tok gjenvalg for 35 år siden. Hun liker Globaliseringskonferansen fordi folk går sammen for å forandre verden, og hennes topp tre saksområder er skolepolitikk, arbeidsliv og feminisme.

Det finnes mye å bruke tida si på og mange organisasjoner å engasjere seg i. Hvorfor akkurat Globaliseringskonferansen?
På venstresida jobber man ofte mye aleine i organisasjonene sine, derfor er det flott å kunne møte andre folk fra andre organisasjoner og jobbe sammen for å forandre verden.

Hva gleder du deg mest til på Globaliseringskonferansen?
En av mine hjertesaker er kampen for abort, og på Globaliseringskonferansen skal Rød Ungdom ha et møte om abortrettigheter over hele verden. Blant annet kommer Women on Waves, som hjelper kvinner med å ta abort i land der det er forbudt.

Hvem håper du ikke kommer på Globaliseringskonferansen?
Helst burde alle komme på Globkonf. Men hvis jeg først skal velge bort noen må det bli R. Kelly, RnB-artisten som i løpet av karrieren har blitt enda mer kjent for en rekke seksuelle overgrep enn for sangene sine. Han kan bli hjemme.

Hvilke tre personer, døde eller levende, ville du dratt på Globaliseringskonferansen med?
Beyoncé hadde vært tidenes kulturelle innslag! Hun har politiske slagkraftige sanger som tar opp viktige problemer. I tillegg hadde jeg tatt med meg Sana fra SKAM og Frida Kahlo, det hadde vært VB damer.

Vi prøver fortsatt så godt vi kan å booke Beyoncé, men enn så lenge kan du glede deg over at blant annet Elizabeth Mpofu og Razika kommer! Skaff deg billett her, så går du ikke glipp av Norges største politiske verksted.

X
X
X
X