Scroll Top

-Globaliseringskonferansen er en glimrende mulighet til å løfte blikket

Fremover presenterer vi Norges Sosiale Forum her på bloggen. Norges Sosiale Forum er en allianse av 70 norske organisasjoner med et felles formål: En mer rettferdig og demokratisk verden hvor mennesker, samfunn og miljø prioriteres over økonomisk gevinst.

Erling Laugsand (27) er leder i Senterungdommen. Hans viktigste kampsaker er folkestyre, klima og fordelingspolitikk.

Det finnes mye å bruke tida si på og mange organisasjoner å engasjere seg i. Hvorfor Globaliseringskonferansen?

Det er viktig at vi jobber sammen i bred front for å løse de store utfordringene vi står ovenfor og for å bringe verden fremover. Verden blir stadig tettere knyttet sammen og Globaliseringskonferansen er en glimrende mulighet for å løfte blikket og se på de store overordnede tema som berører oss alle.

Hva gleder du deg mest til på Globaliseringskonferansen?

Jeg gleder meg egentlig aller mest til å møte andre som er engasjert i ulike spørsmål og til å lære mer om tema jeg er opptatt av, men ikke føler jeg kan nok om eller får jobbet nok med til daglig.

Hvem håper du ikke kommer på Globaliseringskonferansen?

Det er vel kanskje de man har minst lyst til å se der som har størst behov for å være der, så jeg tror det får være svaret.

Hvilke tre personer, døde eller levende, ville du dratt på Globaliseringskonferansen med?

Jeg ville gjerne dratt med Anne Enger, Robert D. Putnam og Bob Dylan. Det tror jeg hadde vært en bra gjeng.

Gleder du deg også til Globaliseringskonferansen? Bob Dylan kommer ikke, men det gjør blant annetElizabeth Mpofu og Razika! Skaff deg billett her, så går du ikke glipp av Norges største politiske verksted!

X
X
X
X