Scroll Top

september, 2020

søn06sep12:00søn13:0015 år med BDS: Hvordan støtter vi palestinernes kamp mot okkupasjon?12:00 - 13:00 https://www.facebook.com/norgeskristelige.studentforbund/ Arrangør/organisasjon: Norges Kristlige Studentforbund, Palestinakomiteen og Fellesutvalget for Palestina Form:Diskusjon,PanelsamtaleSpråk:NorskNivå:Mellomnivå

Mer

Møtedetaljer

Både Israel og Palestina har venner og uvenner over hele verden, men det er vanskelig å påvirke konflikten når man står utenfor. BDS-bevegelsen for å boikotte, fjerne investeringer fra og sanksjonere Israel så lenge de okkuperer Palestina har pågått siden 2005, og enkeltpersoner har stått på for å gjennomføre og informere om BDS for å begrense Israels makt. Hvordan påvirker det situasjonen, og hvordan får vi større instanser med i bevegelsen? Hva betyr det at Oslo kommune boikotter israelske varer i alle sine anskaffelser, og at EU krever merking av varer som er produsert i israelske bosetninger i okkuperte områder?

At Israels handlinger straffes utenfra i en størrelsesorden som gjør at regimet må endre seg er på høy tid. Bruk en time av søndagen din på å finne ut mer om hvordan vi kan få det til!

Facebook event / streaming info: https://www.facebook.com/events/314596103220865/

Stream link: https://vimeo.com/454545659

Tid

(Søndag) 12:00 - 13:00

Møterom

https://www.facebook.com/norgeskristelige.studentforbund/

Arrangør/organisasjon

Norges Kristlige Studentforbund, Palestinakomiteen og Fellesutvalget for Palestina

Innledere

Aurora Marie Nome (Norges kristelige studentforbund), Kathrine Jensen (Palestinakomiteen), Kristine Martinsen (Fellesutvalget for Palestina)

Lengre beskrivelse

Både Israel og Palestina har venner og uvenner over hele verden, men det er vanskelig å påvirke konflikten når man står utenfor. BDS-bevegelsen for å boikotte, fjerne investeringer fra og sanksjonere Israel så lenge de okkuperer Palestina har pågått siden 2005, og enkeltpersoner har stått på for å gjennomføre og informere om BDS for å begrense Israels makt. Hvordan påvirker det situasjonen, og hvordan får vi større instanser med i bevegelsen? Hva betyr det at Oslo kommune boikotter israelske varer i alle sine anskaffelser, og at EU krever merking av varer som er produsert i israelske bosetninger i okkuperte områder? At Israels handlinger straffes utenfra i en størrelsesorden som gjør at regimet må endre seg er på høy tid. Bruk en time av søndagen din på å finne ut mer om hvordan vi kan få det til!
X
X
X
X