Scroll Top

september, 2020

søn06sep18:30søn20:00COVID-19 and the crisis of capitalism18:30 - 20:00 Facebook Live (se møtebeskrivelsen for link) Arrangør/organisasjon: GNIST Form:Diskusjon,PanelsamtaleSpråk:EnglishNivå:Mellomnivå

Mer

Møtedetaljer

Allerede før koronaviruset lammet verdens markeder var økonomien i verden inne i lang depresjon, ifølge den marxistiske økonomen Michael Roberts. Pandemien har synliggjort de strukturelle svakhetene ved den moderne kapitalismen, og var dråpen som fikk begeret til å renne over for et økonomisk system som ikke overlever uten kriser. Hvordan kom vi hit, hvordan ser fremtiden ut etter viruset og hvilke krav bør venstresida stille i møte med de nåværende krisene vi befinner oss i?

Michael Roberts er en ledende marxistisk økonom, som har jobbet mer enn tretti år i The City of London og har blant annet skrevet The Long Depression: Marxism and the Global Crisis of Capitalism (2016)

Facebook event / streaming link: https://www.facebook.com/events/1258113111248321

Vimeo Streaming Link: https://vimeo.com/454648662

Tid

(Søndag) 18:30 - 20:00

Møterom

Facebook Live (se møtebeskrivelsen for link)

Arrangør/organisasjon

GNIST

Innledere

Michael Roberts er en ledende marxistisk økonom, som har jobbet mer enn tretti år i The City of London og har blant annet skrevet The Long Depression: Marxism and the Global Crisis of Capitalism (2016)

Lengre beskrivelse

Allerede før koronaviruset lammet verdens markeder var økonomien i verden inne i lang depresjon, ifølge den marxistiske økonomen Michael Roberts. Pandemien har synliggjort de strukturelle svakhetene ved den moderne kapitalismen, og var dråpen som fikk begeret til å renne over for et økonomisk system som ikke overlever uten kriser. Hvordan kom vi hit, hvordan ser fremtiden ut etter viruset og hvilke krav bør venstresida stille i møte med de nåværende krisene vi befinner oss i? Michael Roberts er en ledende marxistisk økonom, som har jobbet mer enn tretti år i The City of London og har blant annet skrevet The Long Depression: Marxism and the Global Crisis of Capitalism (2016)
X
X
X
X