Scroll Top

november, 2021

fre19nov(nov 19)10:00søn21(nov 21)18:00Et lappeteppe av solidaritetshistorier - åpning10:00 - 18:00 (21) Arrangør/organisasjon: Latin-Amerikagruppene Form:VerkstedSpråk:English,Norsk,Spansk

Mer

Møtedetaljer

  • Solidaritetsteppet viser LAGs 40 år lange solidaritetshistorie gjennom et stort lappeteppe, et prosjekt som startet våren 2020. Teppet er fulgt av en katalog som utdype de sammensydde fortellingene og lydspor med utvalgte historier, sanger og andre lyder som relateres til lappene.
  • Lappeteppet består av lapper, eller biter av tøy, stoff, klær med broderi eller trykk - som rundt 200 mennesker fra både Norge og Latin-Amerika har bidratt med. Hver lapp forteller en egen historie, samtidig som de sammensydd avdekker en større kompleksitet bestående av mange lag med solidaritetshistorier fra, i og om Latin-Amerika.
  • Det blir åpningsseremoni i hallen på DOGA, med ulike kulturelle innslag og historier fra teppet. Det vil gjennom konferansen fungere som et aktivistrom, en arena med kulturelle innslag og verksteder. Ønsker du å bidra til teppet er det bare til å komme innom vår sy-stand for inspirasjon.
  • Solidaritetsteppet vil være utstilt i hallen på DOGA under hele konferansen. 

Tid

19 (Fredag) 10:00 - 21 (Søndag) 18:00

Arrangør/organisasjon

Latin-Amerikagruppene

X
X
X
X