Scroll Top

oktober, 2018

fre12okt16:00fre17:30Etter neste finanskriseF-0216:00 - 17:30 Hallen 3 Arrangør/organisasjon: Attac Norge, Rethinking economics Form:PaneldebattSpråk:NorskNivå:Avansert nivå

Møtedetaljer

Ti år etter finanskrisa traff med et brak snakker stadig flere om at vi er hodestups på vei inn i den neste. Boligprisene er høyere, banklånene er større og pilene på børsen peker mot himmelen. Det betyr gode dager for noen, men er det en bærekraftig økonomisk utvikling? Og hvordan står vi rustet for å møte en ny krise, økonomisk, politisk og sosialt?

Tid

(Fredag) 16:00 - 17:30

Møterom

Hallen 3

Arrangør/organisasjon

Attac Norge, Rethinking economics

Innledere

Erik Reinert, Marie Sneve Martinussen, Ebba Boye, Ingrid Hjertaker og Halvor Mehlum

Engelsk beskrivelse

Ten years after the financial crisis there are already talks of a new one. Private debt levels in Norway are sky rocketing, while the financial markeds are "doing good" internationally. What does it mean for the economic development? How prepared are we to face a new crisis, both in economical, political and social terms?

Lengre beskrivelse

Ti år etter finanskrisa traff med et brak snakker stadig flere om at vi er hodestups på vei inn i den neste. Boligprisene er høyere, og i Norge har vi mer gjeld enn noensinne. Bankene som måtte reddes for ti år siden går med rekordoverskudd, og nye forbruksbanker dukker opp overalt. Det betyr gode dager for noen, men er det en bærekraftig økonomisk utvikling? Og hvordan står vi rustet for å møte en ny krise, økonomisk, politisk og sosialt?
X
X
X
X