november, 2021

lør20nov(nov 20)14:00søn21(nov 21)14:00Folkekjøkken: LØRDAG + SØNDAGBli med å bygge politisk kunnskap om folkekjøkkenet og bidra til solidaritet i praksis!14:00 - 14:00 (21)

Mer

Møtedetaljer

Matsvinn er et etisk, miljømessig og politisk problem. Omtrent en tredjedel av maten som produseres i verden i dag blir kastet. Bare i Norge har vi et matsvinn som kunne mettet 800 000 mennesker i året. Samtidig har køene utenfor Fattighuset vokst, og stadig flere er avhengig av tjenester som sikrer dem mat. Et folkekjøkken er solidaritet i praksis der vi bruker mat som skal kastes, og lager et ordentlig måltid til folk som trenger det. På Globaliseringskonferansen arrangerer vi politisk skolering og praktisk solidaritet sammen over tre dager. Vårt mål er en direkte aksjon mot et matsystem som baserer seg på profitt, samtidig som folk går sultne, og mat kastes. Vi mener at mat bør være gratis og tilgjengelig for alle. Målgruppen for Folkekjøkkenet er åpen og inkluderende, og måltidene lages for folk som er økonomisk vanskeligstilte. Målgruppen er primært folk som ikke deltar på konferansen. Vil du lære mer om historien og ideologien politikken bak folkekjøkkenet, og være med å lage mat? Verkstedet går over to bolker: lørdag og søndag. Meld deg på i forkant - påmeldingskjema er her: https://forms.gle/zKYuKK8rWCygMBZ36 Lørdag 20. november kl. 13.00-15.00 henter vi overskuddsmat og dumpster diver. Søndag 21. november kl. 10.00-14.00 lager vi mat sammen, og deler ut til dem som trenger. Vi deler ut alt vi får inn, enten det blir brukt i matlaging eller om det gis vekk etterpå. Bli med å bygge politisk kunnskap om folkekjøkkenet og bidra til solidaritet i praksis!

Tid

20 (Lørdag) 14:00 - 21 (Søndag) 14:00

X
X
X
X