Scroll Top

oktober, 2022

lør01okt14:30lør15:30Hit, men ikke lenger: Strategi-workshop for å stoppe Wisting-felte14:30 - 15:30 Lavvo Arrangør/organisasjon: Stopp Wisting-kollektivet Form:StrategimøteSpråk:Norsk

Mer

Møtedetaljer

Dersom Equinor sitt planlagte Wistingfelt skal kunne gjennomføres, trenges det en godkjenning av plan for utbygging og drift (PUD). For at de gunstige vilkårene under oljeskattepakken skal gjelde, må denne leveres innen utgangen av 2022.
Planene for verdens nordligste oljefelt står ved et skjebnesvangert punkt, og på denne workshopen vil vi snakke om hvordan ulike organisasjoner, bevegelser og aktivister jobber med Wisting, i tillegg til å diskutere hva vi skal gjøre dersom planene godkjennes.
Wisting er planlagt elektrifisert, noe som vil kreve utbygging av høyspentlinjer tvers gjennom sentrale reindriftsområder. I tillegg vil en utbygging av Wisting legge til rette for at oljeindustrien kan ekspandere videre ut i Arktis.
Alle klimaengasjerte inviteres derfor til å diskutere hvordan man kan stoppe denne varslede klimabomben før det er for sent.
Møtet arrangeres av Stopp Wisting-kollektivet og avholdes i Lavvoen Elsa.

Tid

(Lørdag) 14:30 - 15:30

Møterom

Lavvo

Arrangør/organisasjon

Stopp Wisting-kollektivet

X
X
X
X