Scroll Top

oktober, 2018

søn14okt10:00søn11:00Profittfri velferdS-0510:00 - 11:00 Hallen 1 Arrangør/organisasjon: For velferdsstaten Form:ForedragSpråk:NorskNivå:Grunnleggende nivå,Innføring/for dummies

Mer

Møtedetaljer

Kampen mot velferdsprofitørene og for at fellesordningen skal drives med velferd og befolkningens velferd som formål, ikke kommersielle aktører, har fått vind i seilene. I lokalvalget skiftet mange kommuner og storbyer politisk flertall. Rødgrønne partier begynte en opprydning etter år med kommersialisering. Roar Eilertsen fra De Facto forteller om oppryddingen i fem storbyer og hvordan de konkret har gått fram lokalt for å ta tjenestene tilbake. Helene Bank fra For velferdsstaten snakker om hvordan kampen mot velferdsprofitørene kan vinnes, hvordan vi avslører velferdsprofitørene, og hva som kan gjøres lokalt av innbyggere, fagforeninger og lokalpolitikere. Hva gjør vi før Læringsverksteder kjøper opp lokale barnehager, Aleris tilbyr tjenester til de svakeste i kommunen til en «billig penge» , og søppelanbud er dømt til å skape kaos og dårlige arbeidsbetingelser.

Tid

(Søndag) 10:00 - 11:00

Møterom

Hallen 1

Hausmanns gate 16

Arrangør/organisasjon

For velferdsstaten

Innledere

Roar Eilertsen, Daglig leder i De Facto og forfatter av rapporten Veien mot profittfri velferd. Erfaringer fra fem storbyer Helene Bank, For velferdsstaten og forfatter av Profittvelferd. ABC for folkevalgte, fagorganiserte og folk flest.
X
X
X
X