Scroll Top

oktober, 2018

søn14okt11:30søn12:30Strategimøte mot seksuell trakasseringS-1111:30 - 12:30 Teltet Arrangør/organisasjon: Sosialistisk Ungdom og NTL Ung Form:StrategimøteSpråk:NorskNivå:Mellomnivå

Mer

Møtedetaljer

#MeToo-kampanjen har synliggjort det enorme omfanget av seksuell trakassering i samfunnsområde etter samfunnsområde. Særlig har noen av de topptunge menn i maktas korridorer for første gang fått oppleve at de ikke kan gjøre som de vil uten konsekvenser. Hvordan vedlikeholder vi dette momentumet og unngår at alt returnerer til situasjonen før #MeToo? Og hvordan tar vi kampen mot seksuell trakassering videre fra synliggjøring til konkret kamp mot de samfunnstrukturene som skaper og vedlikeholder seksuell trakassering? Bli med på en deltakende workshop for å bygge strategien i den videre kampen mot seksuell trakassering!

Tid

(Søndag) 11:30 - 12:30

Møterom

Teltet

Arrangør/organisasjon

Sosialistisk Ungdom og NTL Ung

Innledere

Tomine Sandal (NTL Ung), Balansekunst, Freddy André Øvstegård (SV)

Lengre beskrivelse

#MeToo-kampanjen har synliggjort det enorme omfanget av seksuell trakkassering i samfunnsområde etter samfunnsområde. Særlig har noen av de topptunge menn i maktas korridorer for første gang fått oppleve at de ikke kan gjøre som de vil uten konsekvenser. Hvordan vedlikeholder vi dette momentumet og unngår at alt returnerer til situasjonen før #MeToo? Og hvordan tar vi kampen mot seksuell trakassering videre fra synliggjøring til konkret kamp mot de samfunnstrukturene som skaper og vedlikeholder seksuell trakkassering? Bli med på en deltakende workshop for å bygge strategien i den videre kampen mot seksuell trakkassering!
X
X
X
X