Scroll Top

november, 2021

søn21nov10:00søn13:00Teaterverksted - Kvinnekamp og kjønnsbasert vold10:00 - 13:00 Arrangør/organisasjon: Latin-Amerikagruppene i Norge Form:Teater,VerkstedSpråk:Norsk,Spansk

Mer

Møtedetaljer

Nesten én av tre kvinner i Latin- Amerika blir utsatt for kjønnsbasert vold i løpet av livet. Alt tyder på at det har blitt verre under pandemien. Hvordan kan vi vise solidaritet med alle de som har opplevd eller opplever dette?
Sammen med @Re:ager Forumteater holder vi teaterverksted om kjønnsbasert vold og samfunnsstrukturene som fører til det. Her vil vi bruke oss selv og egne kropper til å bli mer bevisste, og vise solidaritet med jenter og kvinner som blir utsatt for dette.
Forumteater har røtter fra Brasil, og bygger på Augusto Boals tanker og arbeid rundt De undertryktes teater. Workshopen vil bestå av refleksjoner, rollespill, ettertanke og holdningsarbeid.
Vi har plass til 25 personer på teaterverkstedet - først til mølla, alle er velkomne! Påmeldingslink: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfEaLK4eZu.../viewform...

Tid

(Søndag) 10:00 - 13:00

Arrangør/organisasjon

Latin-Amerikagruppene i Norge

X
X
X
X