Scroll Top

Vil ta med seg kompisene sine på Globaliseringskonferansen

attac vsf tunisia (Demo)

Fremover presenterer vi Norges Sosiale Forum her på bloggen. Norges Sosiale Forum er en allianse av 70 norske organisasjoner med et felles formål: En mer rettferdig og demokratisk verden hvor mennesker, samfunn og miljø prioriteres over økonomisk gevinst.

Petter Slaatrem Titland (31) er leder i Attac. Han gleder seg mest til å stå på stand på Globaliseringskonferansen, og hans topp tre saksområder er handelsavtaler, skatteparadis og Europa-politikk.

Det finnes mye å bruke tida si på og mange organisasjoner å engasjere seg i. Hvorfor akkurat Globaliseringskonferansen?
Fordi det er det mest omfattende forsøket på å samarbeide på tvers av grupper, organiasjoner, aktivistmiljøer og saker. Det trengs.

Hva gleder du deg mest til på Globaliseringskonferansen?
Jeg gleder meg mest til å stå på stand, diskutere særlig med de yngste folka som kommer på konferansen for første gang.

Hvem håper du ikke kommer på Globaliseringskonferansen?
Det er noen som ikke er verdt å bruke energi på å diskutere eller snakke med, men de gidder jeg ikke tenke noe særlig på.

Hvilke tre personer, døde eller levende, ville du dratt på Globaliseringskonferansen med?
Jeg ville hatt med møteplagere som hadde rørt litt rundt i grøten. Da ville jeg hatt med Marte Goksøyr, for jeg synes den tradisjonelle venstresida generelt er ganske dårlige til å snakke om funksjonshemmedes rettigheter. Så ville jeg hatt med Christos Giovanopoulos, koordinator i den greske solidaritetsbevegelsen. Jeg møtte ham på GK i 2014 og har holdt kontakten med ham. En skikkelig vriompeis, uenig i det meste. Det er inspirerende. Til slutt ville jeg hatt med de kompisene mine som kaller seg frie fulger. De som sitter på gjerdet og venter på et politisk prosjekt de vil stille seg helhjerta bak. Det er de beste folka å ha med på et politisk verksted.

Ikke bare kommer Petter på Globaliseringskonferansen, Elizabeth Mpofu og Razika kommer også! Skaff deg billett her, så går du ikke glipp av Norges største politiske verksted.

X
X
X
X