Scroll Top

FILM FRA ALTER SUMMIT – DEMONSTRASJON FOR ET ANNET EUROPA

3995-AlterSummit8-552x366 (Demo)

Se film fra demonstrasjonen under Alter Summit 8. juni. Tusener demonstrerte for et demokratisk, sosialt, økologisk og feministisk Europa baseret på likhet, solidaritet og reelt demokrati.

3995-AlterSummit8-552x366

8. juni 2013 demonstrerte flere tusener demonstranter under Alter Summit-paraplyen for et annet Europa og i solidaritet med Hellas. Norge stilte med over 70 representanter i demonstrasjonen fra blant annet LO i Oslo, Nei til EU, Attac, For velferdsstaten og Norges Sosiale Forum.

Norges Sosiale Forum har laget en kort film for å beskrive hovedkampsaken og stemninga under demonstrasjonen. Over 189 faglige og sosiale organisasjoner fra hele Europa står samlet bak paraplyen Alter Summit som tar avstand fra den dramatiske nedskjæringspolitikken i Europa og ønsker et annet Europa. Alter Summit lanserer i sitt «Manifest for et annet Europa» en rekke alternative løsninger og folketlige krav for å ta Europa i en ny og bedre retning.

Norges Sosiale Forum oppfordrer norske organisasjoner som ønsker et annet Europa om å stille seg bak manifestet fra Alter Summit.

Les mer om Alter Summit og Manifestet for et annet Europa her.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XnHSS47DmG4&w=560&h=315]

Ta gjerne kontakt med internasjonal gruppe i NSF dersom du har spørsmål eller din organisasjon ønsker å stille seg bak manifestet. 

Kontaktinfo: internasjonalt@globalisering.no

Fredag 14. juni 2013

Related Posts

X
X
X
X