FILM FRA ALTER SUMMIT – DEMONSTRASJON FOR ET ANNET EUROPA

Se film fra demonstrasjonen under Alter Summit 8. juni. Tusener demonstrerte for et demokratisk, sosialt, økologisk og feministisk Europa baseret på likhet, solidaritet og reelt demokrati.

3995-AlterSummit8-552x366

8. juni 2013 demonstrerte flere tusener demonstranter under Alter Summit-paraplyen for et annet Europa og i solidaritet med Hellas. Norge stilte med over 70 representanter i demonstrasjonen fra blant annet LO i Oslo, Nei til EU, Attac, For velferdsstaten og Norges Sosiale Forum.

Norges Sosiale Forum har laget en kort film for å beskrive hovedkampsaken og stemninga under demonstrasjonen. Over 189 faglige og sosiale organisasjoner fra hele Europa står samlet bak paraplyen Alter Summit som tar avstand fra den dramatiske nedskjæringspolitikken i Europa og ønsker et annet Europa. Alter Summit lanserer i sitt «Manifest for et annet Europa» en rekke alternative løsninger og folketlige krav for å ta Europa i en ny og bedre retning.

Norges Sosiale Forum oppfordrer norske organisasjoner som ønsker et annet Europa om å stille seg bak manifestet fra Alter Summit.

Les mer om Alter Summit og Manifestet for et annet Europa her.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XnHSS47DmG4&w=560&h=315]

Ta gjerne kontakt med internasjonal gruppe i NSF dersom du har spørsmål eller din organisasjon ønsker å stille seg bak manifestet. 

Kontaktinfo: internasjonalt@globalisering.no

Fredag 14. juni 2013

Related Posts

X
X
X
X