Scroll Top

– Kjetil Rolness skaper stort sett bare kvalm

Fremover presenterer vi Norges Sosiale Forum her på bloggen. Norges Sosiale Forum er en allianse av 70 norske organisasjoner med et felles formål: En mer rettferdig og demokratisk verden hvor mennesker, samfunn og miljø prioriteres over økonomisk gevinst.

Andrea Sjøvoll (24) ble valgt til leder av Sosialistisk Ungdom i helga. Hun tror SUs møter på Globaliseringskonferansen blir immari bra og vil gjerne ha med seg alle på dem. Tidligere var Andrea leder for Press – Redd Barna Ungdom, og hennes topp tre saksområder er feminisme, asylpolitikk og klima.

Det finnes mye å bruke tida si på og mange organisasjoner å engasjere seg i. Hvorfor akkurat Globaliseringskonferansen?
Fordi Globaliseringskonferansen er et sted som samler masse forskjellige mennesker som alle har samme mål, å forandre verden til det bedre!

Hva gleder du deg mest til på Globaliseringskonferansen?
Jeg tror jo at de møtene SU har meldt inn blir innmari bra, så de anbefaler jeg folk å komme på! I tillegg gleder jeg meg til å se ferske aktivister få lyset tent i øynene og selv få påfyll på engasjementet!

Hvem håper du ikke kommer på Globaliseringskonferansen?
Jeg tror alle ville hatt veldig godt av å dra på Globaliseringskonferansen og lære seg litt mer om hvordan verden henger sammen. Men hvis jeg  velge en må det vel bli Kjetil Rolness tror jeg. Han skaper stort sett bare kvalm, og jeg vil at konferansen skal være et hyggelig sted for alle!

Hvilke tre personer, døde eller levende, ville du dratt på Globaliseringskonferanse med?
Beyoncé, Inga Marte Thorkildsen og Sigrid Bonde Tusvik. Det hadde vært awesome!

Vi prøver så godt vi kan å booke Beyoncé, men enn så lenge kan du glede deg over at blant annet Elizabeth Mpofu og Razika kommer! Skaff deg billett her, så går du ikke glipp av Norges største politiske verksted!

 

Comments (1)

Triggered feminist

Wow just wow im litrally so triggerd by muh white cis males omg omgomg

Comments are closed.

X
X
X
X