Scroll Top

Informasjon om Globaliseringskonferansen 2020

83065283_2568753203344578_441075583472893952_o

Informasjon om Globaliseringskonferansen 2020

Norges Sosiale Forum jobber videre med planene for GK2020 (4.-6. september), så langt det har latt seg gjøre i disse dramatiske og tragiske tidene. Per dags dato, er det ikke noe tegn på at vi ikke kan gjennomføre arrangementet til høsten. Vi følger samtidig med på rådene som gis fra myndighetene når det gjelder store samlinger, særlig med tanke på å kunne beskytte de mest sårbare i samfunnet vårt.

Krisen som rammer verden nå har i større grad vist behovet for å løfte fram problemstillingene og løsningene våre medlemmer har jobbet for i mange år. Det er viktigere nå enn noensinne at vi fokuserer på det nye som skal bygges. Verden kan komme til å se annerledes ut når krisen er over, og Norges Sosiale Forum og våre samarbeidspartnere vil gjerne bidra til å bygge et bedre og mer solidarisk samfunn.

Det er med dette bakteppe at vi oppmuntrer alle å fortsette med planleggingen av møtene som er meldt inn. Vi tror Globaliseringskonferansen 2020 kan være en flott «inkubator» for de viktige løsningene videre for vår klode.

Norges Sosiale Forum vil selvfølgelig legge mye vekt på fleksibilitet, siden vi vet det ikke er lett å få bekreftet innledere og andre logistiske tiltak nå. Og det er mye som er forutsigbart. I begynnelsen av april sender vi ut mer informasjon til de som har meldt inn møter om hvordan dere sender inn oppdaterte detaljer.

Vi takker dere for den innsatsen dere gjør! Kampen fortsetter selv i disse rare og tragiske tider.

Programgruppa i Norges Sosiale Forum

program@globalisering.no

X
X
X
X